Wednesday, July 11, 2012

games pendidikan / educational games

بسم الله الرحمن الرحيم

Saya pernah menulis tentang games pendidikan yang menyeronokkan di sini.

Link ini memang terdapat banyak games pendidikan yang berguna dan menyeronokkan kanak2 untuk belajar. Bukan meningkatkan kemahiran membaca dalam Bahasa Inggeris sahaja, bahkan dalam matematik juga.

Menarik kan?

Jom tengok Abdullah dan Abbudey belajar matematik sambil main game
video








Tanpa mereka sedari, mereka sedang belajar sambil bermain.

2 comments:

  1. nenek muhammad beriye cerite muhammad tgk pesan atok, 2 beradik abbudey dgn abdullah..si adik tak habeskan surah al-mulk tak silap, abg sambung..tu yg ckp kat nenek muhammad, mak ayah die orang hebat beragame..anak2 pun mesti hebat.. ;)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum

    ALhamdulillah...

    Terima kasih atas sokongan puan sekeluarga kepada kami. Semoga ALLAH memberkati puan sekeluarga dan mempermudahkan urusan menyembut baby baru tak lama lagi.

    Doakan semoga anak2 ini dapat istiqamah..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...