Monday, October 1, 2012

Kedai barang2 kraf yg MURAH....


بسم الله الرحمن الرحيم

Kami telah menjumpai sebuah kedai menjual barang2 kraf tangan dengan harga yg agak murah dan mempunyai pelbagai barang yang menarik utk aktiviti kraf bersama anak2


Semua ini dengan harga RM 14  sahaja

Utk Abdullah - 2 set

Harganya 1.80 jeeee
Yang Abdullah dah siapkan dan lekatkan di peti  ais (merangkap papan pameran =P )


Pilihan Abang Abbudey

dalamnya ada 3x4 batang
Mewarna dan menghias

Beberapa hasil yang sudah disiapkan

Isi dalam plastik 

Harganya

Juga pilihan Abang Abbudey

Lori Ais krim hasil kraf Abdullah dulu.Sama seperti kereta  My Crafty Car tu


Ini pun serupa juga, tapi ini beli di tempat lain...
Ia berbentuk buku...Lain kali boleh cerita ttg buku kraf ni






Dulu pernah beli sekali, Abdullah nak warna  lagi sekali

Tersenyum dia dapat buat kraf pilihan hatinya



melekatkan di tempatnya yg sesuai








video

Beginilah aksinya bila dapat barang2 kraf pilihannya, bolehlah duduk diam barang dua tiga jam....


Oh, lupa nak bagitahu apa nama kedainya...........
  

Inilah kedainya
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

Inilah kedainya.
MR D.I.Y

p/s: IKLAN YG TAK BERBAYAR....harap maklum!

****Saya pernah menulis tentang faedah membuat kraftangan bagi kanak2... Nak tahu? Klik sini:
http://cinta-rasul.blogspot.com/2011/04/kepentingan-dan-faedah-membuat-kraf.html

4 comments:

  1. Menarik Ustazah.. Saya tak jumpa kedai macam tu di KL.. Boleh tanyakan tak kalau2 dia ada cawangan di area KL.. jazakillah khairan khateeran.. :)

    ReplyDelete
  2. Slm k.rozana.

    Hr tu ada bc dlm blog org yg kedai ni ada di setiawangsa n au2 ...nk ckp lebih2 pn Sy pn x tahu ttg KL ...hehe...cuba kak search google, insyaAllah jumpa...

    kirim salam kepada adik comel yg pergi sama ke seminar di ppas tempohari...

    Assalamualaikum

    ReplyDelete
  3. ade satu kedai ni kat gombak, dekat kawasan maybank islamic. dia ade kat lorong balakang bank hujung skali, btol2 dekat rumah kawalan elektrik.

    ReplyDelete
  4. Jom lawat blog saya. Banyak info menarik. http://www.myheroibu.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...